به گزارش خبرگزاری مهر، این مشکل اصلی به رشد وحشتناک ویدئوهای شفاف و مدرن باز می گردد. ویدئوهای امروزی ترکیبی از حجم انبوهی از اطلاعات شناور در اینترنت هستند و این فرآیند روز به روز در حال گسترش است.
از سوی دیگر فروشندگان نیز چشم به محصولاتی همچون دوربین های ویدئویی پیشرفته ای دارند که با بالاترین کیفیت ممکن بتوان تصاویر را پس از ضبط و ثبت به تلویزیون منتقل کرده و به تماشای آنها نشست.
بهزاد رضوی استاد ایرانی دانشگاه کالیفرنیا
برای تحقق این ایده ها تنها در چند دقیقه به جای صرف ساعتها برای دانلود ویدئوهای مختلف به سرعتی بالغ بر 5 گیگابیت در هر ثانیه نیاز است. در این میان باید به پهنای باند کافی نیز دسترسی داشت.
بهزاد رضوی استاد ایرانی دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس و مدیر آزمایشگاه مدارهای ارتباطاتی این دانشگاه گفت : می توانیم به پهنای باند مورد نظر در منطقه ای خاص با بسامد 60 گیگاهرتز دست یابیم پهنای باندی که بالاتر از بسامدهای فعلی است.
وی این دستاورد جدید را در شماره فوریه نشریه تخصصی IEEE Spectrum ارایه کرده است.
این محقق ایرانی افزود : تاکنون مهندسان مجبور بوده اند تا از نیمه هادیهای نه چندان گران قیمت آرسنیک گالیم برای تولید تراشه هایی استفاده کنند که داده را در این فرکانسها دریافت و منتشر می کنند. اما اکنون در آزمایشگاه پروفسور رضوی امکان استفاده از تراشه های سیلیکنی با قیمتی بسیار پایین فراهم شده است.
به گزارش مهر، فرکانسهایی بالغ بر 60 گیگاهرتز به وسیله هوا جذب شده و در ادامه باید با دقت و با استفاده از آرایه های ساطع و دریافت کننده رادیویی موسوم به آنتنهای تطبیقی متمرکز شوند.
اکنون و به لطف دستاوردهای تیم تحقیقاتی پروفسور رضوی امکان متمرکز شدن این فرکانسها بر روی یک تراشه واحد فراهم شده که نتیجه آن بی شک کاهش هزینه ها و استفاده کمتر از برق است.
نظر شما